Up mountain

Vanaf 2016 is gewerkt aan de transformatie van het voormalige V&D-warenhuis aan het Buitenplein van Amstelveen. De transformatie is bekroond met een nieuw woongebouw dat bovenop de parkeergarage is gebouwd. Dit markante gebouw heeft een uitzonderlijk lichte en flexibele structuur. De appartementen worden ontsloten door een atrium. De kenmerkende vorm van het gebouw ontstaat door grote, op het zuiden georiënteerde, terugtrappende terrassen. Het leidende thema is ‘schering en inslag’ waarmee voor de drie bouwvolumes ruimtelijk interessante gevels zijn gecomponeerd met elk hun eigen karakteristieken en materiaal. De gebouwen vertonen een sterke samenhang waardoor de transformatie zich als een integrale ingreep manifesteert. Daarmee is een blikvanger ontstaan aan de oostkant van het stadshart van Amstelveen.

LEICHT Kitchenstore by ASTO is trots als leverancier betrokken te zijn bij dit project.

Project Up Mountain
Plaats Amstelveen
Opdrachtgever AM

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Ik wil graag:

Hoe kunnen we contact met u opnemen?
Error
Succes