Pontsteiger is een unicum

LEICHT is specialist op het gebied van bouwgerelateerde projecten. Wij werken met een gerichte projectmethode en een op maat gemaakte aanpak. Ook voor het prestigieuze nieuwbouwproject Pontsteiger Amsterdam.

Pontsteiger is een unicum. Spraakmakend als ontwerp. Groots, aan het water. Pionierend in de Houthavens, de upcoming buurt van Amsterdam waar de geschiedenis nog doorklinkt in rafelranden en creatieve initiatieven. Wonen in Pontsteiger geeft buitengewone vrijheid. Veel ruimte, veel privacy. Met een fenomenaal uitzicht op Amsterdam en verder. Het betreft 300 beleggershuur woningen voor de portefeuille van Bouwinvest Residental Fund.

Project Pontsteiger
Plaats Amsterdam
Opdrachtgever Bouwinvest

Een iconisch woongebouw

Pontsteiger is een van de grootste en hoogste woongebouwen van Amsterdam. Waar het gebouw de weidsheid van het IJ raakt, richt het zich op boven de Houthaven. Op 60 meter hoogte begint het imposante `brugdeel’ van acht verdiepingen, met uitzicht tot aan de kust. Pontsteiger maakt op zijn beurt zelf deel uit van het uitzicht van Amsterdammers. De imposante afmetingen en het glansrijke uiterlijk maken het gebouw tot een nieuwe blikvanger van de stad.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Error
Succes