Advies op afstand

Om onze verantwoordelijkheid te nemen verdere verspreiding van het virus te beperken hebben wij besloten onze showroom tot en met maandag 6 april te sluiten voor bezoek. Dit is essentieel voor de zogeheten sociale onthouding en veiligheid voor u en onze medewerkers. Echter, we staan weliswaar op afstand volledig voor u klaar!

De huidige situatie in Nederland heeft impact op iedereen. Het iedere dag toch een beetje zoeken naar wat mogelijk is en gelukkig is er nog veel mogelijk!

Hoe blijven we u op afstand zo goed mogelijk van dienst?

Onze showroom is gesloten, maar ons team is aan het werk voor u. We zijn u graag van dienst voor digitaal advies, vragen en antwoorden. Wij zijn van dinsdag tot en met vrijdag per mail en telefonisch bereikbaar. In het weekend zijn we gesloten.

We maken onder voorbehoud al wel showroomafspraken voor de periode na 6 april.

Tot die tijd…


1.       Kunt u via hier inspiratie opdoen voor uw keukendroom.

2.       Wilt u een advies of ontwerp ontvangen? Stuur dan uw keukenwensen met zoveel mogelijke specifieke informatie (denk aan bouwtekeningen, maten en budget) naar info@leichtamsterdam.

Onze adviseurs staan, op afstand, voor u klaar en vertalen uw wensen in een tekening en offerte. Deze mailen wij u en vervolgens kunnen wij deze telefonisch met u bespreken.

3.       Onze afdeling service en montage draait ook buiten zolang als mogelijk is door. We hebben onze buitendienst medewerkers veiligheidsmaatregelen mee gegeven voor ieder huisbezoek. Wij volgen hierin nauwgezet de richtlijnen van de Rijksoverheid, RIVM en GGD.

Wilt u meer weten? Heeft u vragen over de levering van uw keuken? Of wilt u overleggen met een van onze verkoopadviseurs? 

Dan kunt u van dinsdag tot en met vrijdag telefonisch contact met ons op te nemen via 020 2405566 of per e-mail. Volg ons op Instagram en Facebook voor meer inspiratie en updates!

We hopen dat u en uw familie gezond bent en blijft en we dat we u na 6 april weer te kunnen begroeten in onze showroom.