Digitale adviesgesprekken en virtuele rondleidingen

In deze tijden is het belangrijk om er voor elkaar te zijn en voor elkaar te zorgen. Ook voor ons is jouw gezondheid en die van onze medewerkers het allerbelangrijkst. Daarom sluiten wij, in overeenstemming met de nieuwe maatregelen, onze showroom.

Onze deuren mogen dan sluiten, ons team staat voor u klaar. Hieronder leest u hoe.

Virtuele rondleiding

Wij zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar, omdat wij het belangrijk vinden dat we u ook in deze tijden zo goed mogelijk onze vertrouwde service kunnen verlenen.

U kunt bij ons een afspraak maken voor een digitaal adviesgesprek met virtuele rondleiding, waarin we ook samen met u het ontwerp van uw droomkeuken of -badkamer realiseren. Op deze manier kunt u alsnog kennismaken met Asto en de mogelijkheden die we voor u in petto hebben voor zowel keukens als badkamers.

Reeds geplande adviesgesprekken

Is uw adviesgesprek reeds gepland met onze verkoopadviseur? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om deze naar een telefonische of een video call afspraak om te zetten. Een andere optie is om de afspraak te verplaatsen tot na 19 januari 2021.

Back Office & Service

Het gehele backoffice & service team van LEICHT Amsterdam werkt door gedurende de lockdown, maar gedeeltelijk vanuit huis. Dit kan tot gevolg hebben dat de communicatie minder vlot verloopt dan gebruikelijk. Alles moet immers per telefoon of chat. Hierdoor kan de afhandeling van zaken vertraging op lopen. Wij blijven echter onze uiterste best doen om alles voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. We rekenen op uw begrip.

De serviceafdeling blijft gewoon telefonisch en per mail bereikbaar via service@leichtamsterdam.nl.

Inmeten, montage & leveringen

Inmeten, montage & leveringen kunnen doorgaan zoals gepland. Mochten hier wijzigingen in komen, dan wordt u hier persoonlijk over geïnformeerd.

Omdat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats staat, vragen wij u de RIVM veiligheidsmaatregelen in acht te nemen en minimaal 1,5 meter afstand te houden. Onze medewerker draagt zoals de maatregelen het voorschrijven een mondkapje zodra hij uw huis binnengaat.

Levertijden fabrikanten

De maatregelen zijn ook in andere productielanden aangescherpt. Ook staat Nederland in veel landen als risicoland aangemerkt. Dit in combinatie met de opgelopen vraag resulteert in tekorten. Niet alle apparaten zijn beschikbaar en soms zullen er alternatieven gezocht moeten worden (of wachten op het oorspronkelijk bestelde artikel).

Wilt u meer weten? Heeft u vragen over de levering van uw keuken of badkamer? Of wilt u overleggen met een van onze verkoopadviseurs? 
Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag telefonisch contact met ons op te nemen via 020 240 55 66 of via info@leichtamsterdam.nl.

Wilt u langskomen? U bent van harte welkom.