Home Connect – uw dagelijkse leven is nooit meer hetzelfde

Met de huidige vaart van de technologische vooruitgang duurt het niet lang meer voordat we ons complete huishouden kunnen besturen en monitoren middels onze smartphone en apps als Home Connect. De vraag is: nu al kiezen voor verbonden huishoudapparaten, of nog even wachten?

Met Home Connect speelt Siemens in op onze digitale toekomst. De IQ700 inbouwapparaten (vaatwassers, ovens en stoomovens) van Siemens kunnen via wifi met een smartphone of tablet worden bediend. Zo ben je helemaal verbonden met je huishouden.Vaatwasser met Home Connect?
Met de Home Connect App kunt u makkelijk programma’s selecteren en uw vaatwasser starten waar en wanneer u maar wilt. Uw vaat is klaar wanneer u dat wilt. maakt het nog makkelijker vaatwasser te bedienen. Beantwoord een paar simpele vragen over uw wasvoorkeuren en type vaat met de Home Connect App en het beste programma wordt geadviseerd en u kunt de vaatwasser aanzetten met de app. U heeft ook altijd inzicht in de status van uw vaatwasser met Home Connect. U kunt op afstand zien of de vaatwasser aan staat of niet. En als de vaat klaar is krijgt u daar een bericht van.

De Home Connect App bevat ook een demo-modus waarin je meerdere applicaties kunt uitproberen voordat je een Siemens huishoudapparaat aanschaft met Home Connect. Ontdek met de makkelijk te gebruiken interface de mogelijkheden die Home Connect u biedt met één app.

Download gratis de Home Connect App:

> Download de Home Connect app uit de Apple store

> Download de Home Connect app uit de Google Play store

Eén van onze adviseurs vertelt u graag alles hierover. Maak direct online een afspraak met ons. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.