Showroom gesloten tot en met 6 april

Wij hebben het besluit genomen om de showroom van Leicht Amsterdam te sluiten voor bezoekers vanaf maandag 16 maart tot maandag 6 april 2020. Wij zijn telefonisch en per mail wel bereikbaar.

Als gevolg van de aangescherpte maatregelen vanuit de Rijksoverheid van 15 maart jl. hebben we besloten de showrooms van Asto en Leicht Amsterdam te sluiten tot en met 6 april.

Klanten die reeds een afspraak hebben gemaakt voor de maand maart worden door ons gecontacteerd en wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht.

Nieuwe afspraken voor de maand maart worden niet meer vastgelegd.

Voor de periode na 6 april plannen wij afspraken slechts onder voorbehoud in, dit totdat de maatregelen zoals deze door de overheid worden gecommuniceerd zijn opgeheven.

Wij hebben vertrouwen in de overheid en de stappen die zij nemen in deze tijden van crisis. Wij volgen dan ook het advies van de Rijksoverheid en het RIVM op.

Ook in deze situatie streven wij er uiteraard naar om de beste service te blijven leveren, mocht u vragen hebben neem dan vooral contact op met ons. Wij zijn dagelijks bereikbaar via mail en telefonisch. Mocht er verandering in de situatie zijn, brengen wij u op de hoogte.

Wij hopen uiteraard op uw begrip. Wij wensen iedereen gezondheid toe in deze onzekere tijd.
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom.