Onze collectie

Hoge kwaliteit advies & service

Hoge kwaliteit wat het product en de service betreft staat op de voorgrond. LEICHT keukens creëren ruimten van hoogste individualiteit, waarin het waarlijk een genoegen is om bij het koken en een goed gesprek veel tijd met het gezin, familie en vrienden door te brengen. Leefruimten die de luxe van welbevinden scheppen en daarmee ook een belangrijke meerwaarde. U kunt rekenen op een vakbekwaam advies en een deskundig antwoord op al uw vragen. 


Over ons

Tot in de details verzorgd

Misschien heeft u al een idee over de kleur en de materialen voor uw nieuwe keuken. Bijzondere kenmerken zijn een uitgesproken aandacht voor details en een hoge flexibiliteit bij de vervulling van speciale klantenwensen. Tot in de details verzorgt. Op-en-top LEICHT. Wilt u te weten komen of wij de keuken van uw dromen kunnen realiseren? Bekijk alvast onze collectie.

Showroomkeukens

Hier vindt u onze showroomaanbiedingen van onze vestiging in Rotterdam en in Amsterdam. Houd ook onze site, nieuwsbrief en Facebook pagina in de gaten! Wilt u meer weten wat de mogelijkheden nu zijn voor uw nieuwe keuken? Maak dan direct een afspraak met onze adviseurs of kom langs in onze showroom.
Showroomkeukens

Apparatuur

LEICHT Amsterdam levert uitsluitend hoogwaardige keukens van topkwaliteit. Daarbij is kwalitatieve keukenapparatuur natuurlijk onmisbaar. We beschikken over een uitgebreid assortiment aan (inbouw) keukenapparatuur. Het aanbod omvat topmerken als Siemens, Gaggenau, Neff, Bosch, Steel, Bora en Quooker. Kijk verder op de website of kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie.
Over onze apparatuur

Vraag ons keukenboek aan

Wilt u weten waar u op moet letten bij het laten ontwerpen en kopen van een nieuwe keuken? Dit rijk geïllustreerde keukenhandboek bevat meer dan 80 pagina’s aan nuttige informatie, prachtige foto’s voor inspiratie, de nieuwste trends en mogelijkheden, waardevolle tips & ideeën.Vraag het vandaag nog aan!
Aanvragen

Heeft u een vraag

Of wilt u een afspraak maken?

Ik wil graag

Hoe kunnen we contact met u opnemen?
Error
Succes
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom.