Bekijk direct onze keukens
Keukens

Het kloppend hart van je huis

Een keuken is zoveel meer dan een keuken. Het is het epicentrum van je huis. De ruimte die alles met elkaar verbindt. De plek waar je uiteraard kookt, samenkomt voor goede gesprekken en onbetaalbare herinneringen maakt met familie en vrienden. Onze vakspecialisten weten je wensen en behoeftes als geen ander te doorgronden. Hoe je je door de ruimte beweegt en hoe je er met anderen interacteert. Wij leggen deze ogenschijnlijk ongrijpbare waarden in een ontwerpadvies dat naadloos aansluit bij jouw woonwens en leefstijl.

Over ons
Onze collectie

Perfectie zit 'm in de details

Waar de layout invloed heeft op jouw bewegingen, laten de kleinste details je het gemak van een keuken ervaren. Details die niet per se nadrukkelijk aanwezig zijn, maar als vanzelfsprekend versmelten in jouw dagelijkse gebruik. Alsof het altijd al zo geweest is. Details die het uiterst persoonlijk maken. Dat kan ‘m zitten in de keuze voor materiaal, kleur, apparatuur of slimme gebruiksoplossingen.

Laat je verrassen door onze designcollectie. Kom langs in onze showroom of orienteer je alvast online.

Bekijk onze collectie
Apparatuur

Plezier in functionaliteit

De vormgeving van je keuken kan plezier geven. Echter het gemak waarmee je je keuken gebruikt zorgt dat je plezier blijft houden. Dat zit ‘m onder meer in de functionaliteiten van de apparaten en de mate waarin ze op jouw gebruik zijn afgestemd. Bij LEICHT ben je verzekerd van de nieuwste apparaten van topmerken als Gaggenau, Siemens, Bora, Miele en Quooker. Of het nu om een oven, koelkast of vaatwasser gaat, wij weten de beste invulling te geven aan jouw wensen.

Over onze apparatuur

Uit de showroom

Innovatie wat betreft keukendesign stopt nooit. Hoe tijdloos onze keukens ook zijn, we blijven altijd vernieuwen als het gaat om materialen, apparaten of afwerking. Zo nu en dan — bij de introductie van een nieuwe collectie — krijgt onze showroom een make-over en maken ‘oude’ showroomkeukens plaats voor nieuwe.

 Heb je interesse in een showroomkeuken van LEICHT? Bel ons op 020 240 55 66 en vraag een van onze medewerkers naar het aanbod?

As our friends and families hover in the kitchen let's remember they are hungering for more than physical food. I believe the light in a home shines brightest in the kitchen. Let Your Light Shine!

Mary Jo Montanye, cookbook writer
Inspiratie, tips & ideeën

Vraag ons inspirationele keukenhandboek aan

Laat je je graag inspireren? Ben je op zoek naar praktische informatie? Of ben je benieuwd waar je op moet letten? Ons keukenhandboek is 80 pagina’s dik, vol met illustraties, nuttige informatie, inspiratie, trends, mogelijkheden, tip en ideeën. Vraag het nu aan, dan kan je er thuis op je gemak doorheen bladeren.

Aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Error
Succes