Vraag direct het gratis LEICHT inspiratieboek aan

De nieuwe stijl keukens

Met een steeds meer architectonische kijk op keukens is de keuken als designobject een wezenlijk onderdeel geworden van de totale leefruimte in huis. Een keuken met de gezelligheid van een woonkamer en die een geheel vormt met je eet- en woonkamer. Of een keuken die een perfecte mix is van deze ruimtes. 

De uitdaging is om een verrassende draai te geven aan de invulling van jouw wensen en je open te stellen voor een wereld waarin design value en inspirerende verhalen naadloos samenkomen. Dat levert een veelheid van keukenstijlen op die we je graag tonen in ons gratis Inspiratieboek.

Zo maak je laagdrempelig kennis met de veelzijdige mogelijkheden van LEICHT. Voor iedere wens en stijl creëren wij een keukendesign op maat. 

Direct een afspraak maken met een van onze gespecialiseerde adviseurs kan natuurlijk ook. 

Waardevolle details die jouw LEICHT keuken uiterst persoonlijk maken | LEICHT Kitchenstore Amsterdam

Waardevolle details

Het toevoegen van kleur, slimme gebruiksoplossingen, zoals een kamerbrede kastenwand waarachter alle inbouwapparatuur schuilgaat. En waarmee je een eigen koffiehoekje creëert. Of iets simpels zoals het verhogen van de gehele keuken omdat je zelf ook niet standaard bent. Waardevolle details die jouw LEICHT keuken uiterst persoonlijk maken. 

Om je alvast een beeld te geven hoe zo'n persoonlijk keukenontwerp eruit kan zien, hebben we bijzondere keukens van een aantal van onze klanten in ons LEICHT Amsterdam Inspiratieboek gebundeld. Vraag hem hieronder aan. 

Vraag hier het gratis LEICHT inspiratieboek aan

* Verplichte velden