Made in Italy

Fornuizen die de passie voor schoonheid en functionaliteit vertolken. Apparaten gemaakt van zuiver roestvrij staal, een materiaal dat we sinds drie generaties ambachtelijk vormgeven. Een cultuur van uitmuntende prestaties, echt Made in Italy. Dat is Steel Cucine. Steel staat precies tussen traditioneel en modern. Exclusieve apparaten die we opdragen aan alle kenners van haute cuisine en design.

Steel is een italiaans bedrijf met een lange familie traditie. Gelegen in Carpi, in de buurt van Bologna, en opgericht in 1999, is het eigendom van en wordt gerund door de familie Po, sinds drie generaties ware experts in de productie van kookapparatuur.  Het oorspronkelijke bedrijf is door Angelo Po in 1922 opgericht: zijn vakmanschap in het verwerken van roestvrijstaal resulteerde in de productie van de eerste handgemaakte kachels en later in de productie van hoogwaardige apparatuur voor restaurants.

Vandaag is Steel vooruitstrevend in het vervaardigen van fornuizen en alle overige apparatuur voor in de keuken. Innovatie en functionaliteit zijn synoniem aan het design en de professionele aanpak van deze onderneming. In het Steel assortiment zijn diverse collecties te vinden, zoals Genesi en Ascot, allemaal met een eigen oorspronkelijk design. Ook zijn er semi-professionele barbecues en een stijlvol out-door roestvrijstalen Modular-system beschikbaar.
Wilt u langskomen? U bent van harte welkom.